• Glasvezelbehang

    Glasvezelbehang

  • Glasvezelbehang

    Overschilderbaar.

Glasvezelbehang

Bij bedrijven, instellingen en verenigingen wordt veelal glasvezelbehang toegepast als wandbescherming/decoratie. De eigenschappen en de decoratieve uitvoeringen van glasvezelbehang is tegenwoordig volop in de belangstelling bij woningbouw. Het aanbrengen ervan vereist echter enige aandacht, waardoor dit veelal uitgevoerd wordt door specialisten.
Het aanbrengen van glasvezelbehang past binnen ons gebied van werkzaamheden, waardoor we veel gevraagd worden voor advies en voor het aanbrengen.

Glasvezelbehang geeft stijlvol en elegant wonen en werken een nieuwe betekenis. Glasvezelbehang is veel sterker dan het normale behang doordat de glasvezels op elkaar worden geperst. Door de sterkte van het materiaal blijft glasvezelbehang veel langer zijn mooie uitstraling houden dan het gewone behang. Verder werkt het geluiddempend en is het vele malen te overschilderen! Een andere belangrijke eigenschap van glasvezelbehang is dat het niet of nauwelijks brandt. U kunt dus stellen dat glasvezelbehang brandwerend is. Tevens is het heel gemakkelijk schoon te maken, want glasvezel behang is waterbestendig. Doordat het waterbestendig is, krimpt glasvezel behang niet. Naast alle functionele eigenschappen, biedt het een hoge decoratieve waarde.

Deze vezels worden op een speciale manier verweven en geperst tot een zeer fijn en zeer sterk gaas ontstaat. Er zijn verschillende structuren mogelijk, zoals een visgraat, een zigzag, een ruit of een weefstructuur. Het behang laat zich zeer goed overschilderen met latexverf, zodat uiteindelijk een unieke en warme uitstraling gerealiseerd wordt.

Waarom glasvezel?

Glasvezelbehang is deels decoratief, deels functioneel. Het kan worden opgebracht om een gebarste en beschadigde muur te versterken. Slecht en/of oud pleister- en stucwerk worden door het fijne raamwerk van sterk glasvezel keurig tegen de muur gehouden, zonder een kans te krijgen verder af te brokkelen. Verdere voordelen van glasvezelbehang zijn:
- Brandvertragend: glasvezel brandt niet of nauwelijks.
- Overschilderbaar: glasvezelbehang is uitstekend overschilderbaar, zonder dat de structuur verloren gaat.
- Stootvast: de kracht van glasvezelbehang voorkomt dat het stuc- of pleisterwerk bij aanstoten loslaat.
- Geluidsdempend: er zijn geluidsdempende varianten op de markt.

Glasvezel afwerking

Tenzij u tevreden bent met de neutrale kleur, vereist glasvezelbehang meestal nog een stap om het geheel af te werken. De meest gebruikelijke wijze van afwerking is het overschilderen van het behang met latexverf. Dit gebeurt meestal in twee lagen, omdat de eerste laag latexverf niet altijd dekkend is. Voordeel van deze verf is, dat het in vrijwel alle denkbare kleuren leverbaar is.

Neem vrijblijvend Contact met ons op.

Diensten

  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Houtrotherstel
  • Timmerwerk
  • Glasvezelbehang

Offerte aanvraag

Vraag nu een offerte aan.
Zowel voor kleine als grote projecten kunt u gebruik maken van onze diensten.
Wij staan voor u klaar!
Vraag een offerte aan

Contact

M.C. Totaalonderhoud
De Specerij 23
1313 NC  Almere
M: 0628098907
E: info@mctotaalonderhoud.nl
I: www.mctotaalonderhoud.nl

 

Algemene Voorwaarden en Privacy Policy

Gehanteerd worden de Algemene voorwaarden van de FOSAG.
Algemene Voorwaarden
Privacy Policy