• Buitenschilderwerk

  Buitenschilderwerk

 • Buitenschilderwerk

  Beïnvloed door weer en wind,

 • Buitenschilderwerk

  Professionele producten en materialen,

 • Buitenschilderwerk

  Advies en voorbereiding,

 • Buitenschilderwerk

  Garantie voor vele jaren.

Buitenschilderwerk

Aan de basis van duurzaam buitenwerk ligt een goed technisch advies. Dat wil niet zeggen dat wij daarbij altijd de goedkoopste oplossing zullen aanbieden of kiezen. Sommige verfsystemen kosten meer dan andere, maar kennen een langere levensduur waardoor zij hun meerprijs meer dan waard zijn. Wij adviseren kwaliteitsproducten die geheel volgens de geldende voorschriften worden verwerkt.
Alle voorkomende buitenschilderwerken kunnen door ons worden uitgevoerd. Op hout, steen, metaal of kunststof, aan woning of bedrijfspand, wij staan voor u klaar.

Professionele producten en materialen

De producten waarmee we werken zijn uitsluitend voor de professionele markt. Wij hanteren de voorschriften en werken op basis van voorkeuren van de opdrachtgevers, maar we zijn zelf ook goed in staat om voor een bepaald merk en type verf te kiezen ten behoeve van de juiste oplossing.
Dankzij de juiste producten en professionele materialen kunnen werkzaamheden zoals afbranden en gronden, houtrotsanering, het vervangen van ramen en deuren en het uitvoeren van schilderwerkzaamheden altijd kwalitatief hoogwaardig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Advies en voorbereiding

M.C.Totaalonderhoud adviseert allereerst over zaken zoals ondergronden, herstelwerkzaamheden en kleuradviezen. Kwalitatief duurzaam schilderwerk staat of valt immers bij een goede en nauwkeurige voorbehandeling van de ondergrond. Vaak worden de gebreken van de te schilderen onderdelen pas duidelijk na het schoonwassen en schuren van de ondergrond.
De vakmensen van M.C.Totaalonderhoud zijn, ook door hun opleiding en lange ervaring, altijd in staat de gebreken zo te behandelen dat u kunt rekenen op een goed stuk schilderwerk.

Heeft u nog geen concreet plan voor het schilderwerk? Wij adviseren u ook graag over de mogelijkheden.

Diensten

 • Binnenschilderwerk
 • Buitenschilderwerk
 • Houtrotherstel
 • Timmerwerk
 • Glasvezelbehang

Offerte aanvraag

Vraag nu een offerte aan.
Zowel voor kleine als grote projecten kunt u gebruik maken van onze diensten.
Wij staan voor u klaar!
Vraag een offerte aan

Contact

M.C. Totaalonderhoud
De Specerij 23
1313 NC  Almere
M: 0628098907
E: info@mctotaalonderhoud.nl
I: www.mctotaalonderhoud.nl

 

Algemene Voorwaarden en Privacy Policy

Gehanteerd worden de Algemene voorwaarden van de FOSAG.
Algemene Voorwaarden
Privacy Policy